SORA PATRICIA DESCHIDE PRAVALIA GRATUIT, ESTE CEA MAI PUTERNICA DIN TOATE TIMPURILE SI VINE ACUM CU CELE MAI PUTERNICE LEACURI.

0744.28.82.20 sau 0769.47.21.68


Ea detine tamaie sfintita la mormantul lui Issus, smirna, miruri, unsori de dragoste, fructul dragostei si multe altele. Ea are puterea prin rugaciuni si cu leacuri descantate de-a aduce persoana iubita in 24 de ore, de a desface cununii legate, lecuieste betia, impaca familii dezbinate, face de spor in casa si in afaceri si multe altele, toate acestea le poate rezolva pe datele personale, de la distanta.

Reportaj: Sora Patricia, va rog sa-mi acordati un interviu, pentru cititorii nostri.

Sora Patricia: Cu toata responsabilitatea si grija pentru mantuirea voastra,
Va indemn sa va pastrati credinta. De a face astazi cuiva bine, si maine de la altul iti vine, Dumnezeu doua scari are. Sa urce si sa coboare, binele de rau te scapa, sa-l arunci chiar si in apa. Mergi, muncesti ca sa ai, si la om sarac sa dai, cand dai la cei nevazuti, pe Dumnezeu il imprumuti. Nici banii, nici promisiunile desarte, nici castigul de moment, nici rangurile ori fericirea trecatoare, nimic nu e mai de pret decat dreptatea si credinta.

Reporter: Ce faceti dvs ca sa ajutati persoane necajite, sora Patricia?

Dezleg farmece si blesteme, vindec boli de piele, psoriazis, epilepsie, alcoolism, impotenta si impac pe cei ce se iubesc, sot si sotie sau parinti cu copii. Impreunez pe cei sortiti de Dumnezeu, scot argintul viu, fac de spor in casa si afaceri, lucrez pentru binele oamenilor.

Sunt Mircea Nicolescu din Satu Mare si multumesc acestei sfinte maicute, Patricia. Aceasta mi-a adus sotia inapoi in doar 24 de ore.

Cristian din Nadlac, jud. Arad: mi-a dezlegat cununiile cand nu mai aveam nicio speranta sa ma casatoresc. Acum sunt fericit.

Sunt doctor chirurg, din cauza meseriei n-am putut sa am o relatie cu o femeie, avand varsta de 43 de ani. Tin sa-i multumesc sorei Patricia, mi-a dezlegat cununiile si acum sunt cu femeia dorita.

Sunati-o cu mare incredere la telefon
0744.28.82.20 sau 0769.47.21.68
 

 

Site-ul www.vrajitoare-farmece.ro NU raspunde in nici un fel pentru continutul imaginilor si textelor publicate in acest site
Si nici pentru textele si imaginile anunturilor publicate de membrii acestui site.

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner