Clarvazatoare si Tamaduitoarea MARIA

Magia alba - practică spirituală pentru a obţine lucruri pozitive Cuvântul magie desemnează o serie de acţiuni destinate să folosească puterile naturale, mentale şi psihice ale unei persoane, pentru îndeplinirea unui scop anume. Magia albă este o modalitate de a manipula energiile ce ne înconjoară, în scopul de a rezolva diverse probleme. Unii oameni au această putere paranormală de a transforma dorinţele în realitate, alţii însă nu o au.

I se spune magie albă, deoarece îşi propune să aducă oamenilor o stare mai bună, împlinirea dorinţelor pozitive şi îndepărtarea energiilor negative. Iar magia albă mentală utilizează în principal puterea mentala şi sufletul celui care o practică. Cu cât un parapsihlog este mai puternic spiritual cu atât va fi mai mare şi mai eficientă energia sa, iar el mai capabil de a direcţiona această energie. Tehnica se realizează prin meditaţie, focalizare şi vizualizare, energia fiind vizualizată în alb-auriu, cu o strălucire solară.

Cel care practica magia alba (vrajitoare, vraci, preot sau orice persoana cu puteri supranaturale) nu intervine direct in viata unei persoane, ci respecta sentimentele sale. Magia alba nu lucreaza pentru razbunari, rascumparari sau schimbarea atitudinilor celor din jur fata de o terta persoana. De cealalta parte, cel sau cea care practica magia neagra nu tine cont de sentimentele si trairile celorlalti.

APELAŢI CU ÎNCREDERE
0745214950

 • Nu credeam că mai pot exista minuni! Iată că una a apărut în viaţa mea, tocmai când credeam mai puţin. Soţia m-a părăsit pentru a trăi o perioadă cu şeful său, apoi a revenit spăşită la mine, tocmai când totul mi se părea iremediabil pierdut. Mulţumesc stimată doamnă pentru credinta dvs. şi această reuşită!
  Ionut
  Spania
 • O iubesc ! Mi-a readus sotul iubit si mult spor in afaceri. Multumesc mult ! Prezicatoarea MARIA este cu adevarat un înger trimis de Dumnezeu.
  Maria
  Spania
 • Multumesc pe aceasta cale , Doamnei MARIA, ca mi-a readus sotul ce plecase cu alta femeie. Multumesc doamna MARIA pentru sfaturile care mi-au limpezit gândurile.
  Andreea
  Franta
 • Ma numesc Cristian Vasile locuiesc in Canada iar prin intermediul acestui site am cunoscuta pe d-na MARIA, care prin puterea ei a reusit sa-mi readuca iubita inapoi dupa 6 luni de despartire, ii multumesc din suflet.
  Cristian Vasile
  Canada
 • Multumesc pentru dezlgarile facute ! Am simtit din prima clipa ca o energie pozitiva imi invadeaza corpul. Sunt un om nou, cu o viziune noua. Tot binele din lume.
  Aurel
  California
 • Tin ca pe aceasta cale sa ii multumesc Clarvzatoarei MARIA ca m-a ajutat sa imi pot gasi un loc de munca stabil, viata mea acum este foarte linistita si mi-a readus armonie in familie!
  Diana
  Palacio, Cantabria
 • Sotul cazuse in patima curviei, avea multe amante si mergea la femei des, nu stiam ce sa mai fac, eram distrusa! Am apelat la Clarvazatoarea MARIA si a reusit sa imi aduca inapoi familia! Va pup si va multumesc doamna draga.
  Carmen
  Munchen, GERMANIA
 • Tin sa-i multumesc tamaduitoarei MARIA pentru binele care mi l-a facut oferindu-mi increderea sa de sine ajutandu-ma sa las alcoolul deoparte urmand pe o cale buna si anume acea de a ma casatori.
  Marcel
  Ioan
 • Ma numesc Ana si vreau sa ii multumesc doamnei MARIA pentru ca mi-a readus iubitul inapoi dupa ce fusese plecat la o alta femeie. Am apelat la doamna MARIA cand credeam ca numai am nici o șansă prin 3 sedințe am fost rezolvată cu cununia mea la varsta de 45 de anii am fost singura dar acum mi am facut o familie sunt multumita si aduc mii de multumiri doamnei MARIA !
  Ana
  Stefania
 • Sunt una din persoanele care nu au crezut niciodata in farmece, blesteme, astrologie si puteri mistice. Totusi, la un moment dat viata mea a luat o intorsatura tragica, ajunsesem la un punct in care imi doream sa mor, nu imi mai pasa de familie, de sotie, de copii. Alcoolul era singurul care credeam eu atunci ca ma ajuta sa trec ziua, beam dimineata, beam cand ajungeam la servici, beam seara pana nu mai stiam de mine. Seful meu de atunci, Andrei, mi-a spus ca sufar de depresie, ca a patit si el asta dar alcoolul mai mult rau face decat bine si ca are el solutia pentru mine. Uite asa Toma Necredinciosu’ a ajuns la vrajitoare! Si ce sa vezi, dupa vreo cateva sedinte intelepciunea si leacurile tamaduitoarei MARIA si-au facut efectul, am devenit acelasi care eram acum cativa ani, un tata responsabil, stalpul familiei. Aduc mii de multumiri tamaduitoarei MARIA si le recomand pana si celor sceptici sa apeleze la leacurile ei care chiar functioneza.
  Vasile
  Dragomir