Ma bucur sa te cunosc in drumul nostru comun de CAUTARE.
M-am nascut in 1988 inca de la o varsta foarte frageda am fost testata de oamenii de stiinta si mai tarziu de maestrul Ion TuguI toti acestia constatand ca detin puteri supranormale si harul de-a putea prezice Trecutul, Prezentul si Viitorul.
Acum a sosit momentul sa ma apropii de tine... sa te aud, sa te ascult!! Recomand tuturor persoanelor cu probleme,
necazuri si lipsiti de orice spreranta sa ma apeleze telefonic. Vocea ta, ma ajuta sa intru pe frecventa ta; intr-o atmosfera relaxanta si mediativa, cartile de Tarot ma ajuta sa-ti cunosc problemele, Astrologia datelor tale personale ma ajuta sa incadrez totul in timp, Homeopatia ma ajuta sa rezolv problemele tale.


Maestra Dayana este cunoscatoarea celor mai puternice si eficiente ritualuri de Magie Alba. Cu puterile sale inegalabile harul sau Divin si  plantele care le detine nestiute de nimeni va poate ajuta in urmatoarele: Rezolva probleme legate de dragoste, impreuneaza pe ce-i ce se iubesc, dezleaga cele mai puternice farmece, blesteme, cununii legate, purifica trupul si sufletul. Vindeca boala supranumita (depresie), epilepsia, psihoriasisul, (boli fara diagnostic). Starpeste viciul alcoolului si al drogurilor. Reda fertilitatea si virilitatea. Redreseaza firme, aduce spor si noroc in casele persoanelor deznazdajduite si lipsite de orice speranta.


Dumnezeu a lasat  bune si rele, a lasat viata oamenilor cu urcusuri si coborasuri,
dar tot EL este CEL care a lasat har anumitor persoane pentru a veni in ajutorul celorlalti ce sunt chinuiti de puterile malefice.

MULTUMIRI ADRESATE DOAMNEI DAYANA:


Sunt Violeta din Spania si aduc mii de multumiri doamnei Dayana care mi-a dat din nou o raza de lumina si bucuria de a trai vindecandu-ma de o boala care credeam ca este incorabila depresia, am mers la enumerati medici dar nici unul nu m-a putut ajuta , am luat tratamente in de-a lungu anilor insa fara rezultat, ceea ce aceasta minunata fiinta a rezolvat in decursu a 7 zile trimitandu-mi niste leacuri descantate de dansa si un talisman care intradevar au facut minuni scapandu-ma de aceea boala care mi-a afectat viata de-a lungu anilor. Recomand aceasta minunata doamna tuturor persoanelor cu probleme care si-au pierdut orice fel de speranta. Inca odata Mii de multumiri. 

Sant Ion din Mehedinti si aduc multumiri doamnei Dayana care dupa 6 luni de despartire de sotia mea ne-a adus din nou impreuna redandu-ne fericirea si bucuria de dinainte sincer crezand ca acest lucru numai este posibil avand o facatura necurata facuta de bunica sotiei mele care niciodata nu ne-a vrut impreuna. Aceasta doamna a reusit sa rupa acest blestem care ne-a chinuit mult timp . Acest caz fiind rezolvat doar prin telefon. Multumesc din suflet inca odata pentru bucuria adusa in sufletele noastre. 

Sunt Ana Maria din Franta si aduc mii de multumiri  Tamaduitoarei Dayana care prin puterile ei miraculoase m-a ajutat sa devin mamica. Am o situatie financiara foarte buna si un sot iubitor insa nu puteam sa ne bucuram de cel mai frumos dar al vietii si anume de a deveni parinti. Prin puterile sale miraculoase acest vis a putut fi realizat. Inca odata mii de multumiri si voi ramane recunoscatoare toata viata. Acum suntem o familie fericita total datorita acestei minunate fiinte. 


Maestra Dayana asigura confidentialitate deplina si profesionalism in tot ceea ce realizeaza poate fi contactata zilnic la telefon si la cabinetele sale
CONTACT : ORANGE 0755 515 681


Site-ul www.vrajitoare-farmece.ro NU raspunde in nici un fel pentru continutul imaginilor si textelor publicate in acest site
Si nici pentru textele si imaginile anunturilor publicate de membrii acestui site.

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner